Annons

Annons

Annons

Att Poppa eller inte poppa!

Photo: Fredrik Blomqwist

Photo: Fredrik Blomqwist

Som flugfiskare har jag fått möjligheten att uppleva många roliga saker, som flugbindare desto mer. Det är intressant att se över det man gör och inse att man gör precis det man vill (bortsett från dag jobbet vill säga).

Det här med poppers är lite intressant, det är få tider på året som popper fiske lönar sig, men de få magiska gångerna då allt klaffar så går det inte att jämföra med något, det är som explosivt torrflugefiske på steroider. Jag kan varmt rekomendera det vare sig det är stora Magnum poppers eller pytte små mini poppers så är det ett fiske som får benen att rassla, adrenalinet att pumpa och ett leende förevigt kopplat till blotta tanken av ett popper hugg.

Nu har jag valt en gren inom flugbinderiet som är extremt nichad, poppers är ingenting man gör av med i större mängder. Men hade jag velat tjäna pengar i större mängder så hade jag inte börjat binda flugor till försäljning, de flesta av er som binder här vet hur svårt det att tjäna något på det! Jag gör det för att det är kul! Jag gör det för att jag lever genom mina köpare, varje gång jag ser en bild på en exotisk fisk i ett exotiskt land med en av minna poppers i munnen så fylls jag av glädje. Dock propagerar jag för nytänkande med inom flugbindandet, ut med epoxy och in med acryl, bort med balsa och hit med hårdskum.

Ett av dessa nytänk resulterade bland annat i den resan som skall utföras om ca 3v där jag bland annat skall ge mig på jakt efter aggresiv monster Färna i Staden Wrocław, Färna som, ja ni gissade rätt! Skall fångas på popper!

hoppas på fångst och bra bilder 🙂


Annons

Annons

Annons

Annons

AnnonsAnnons


Annons


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE