Annons

Annons

Annons

De första öringarna.

Böj2W 700

Vi är nu i mars månad men årets första öringar fångades faktiskt vid lunchtid på nyårsdagen, alltså bara några timmar in på det nya året. Givetvis fick jag snällt ta tåget söderut för att kunna flugfiska mitt i vintern. Färden gick till Skåne och tillsammans med herrar Bräck, Pålsson och Börjesson firades detta nyår på ett strålande sätt. Det blev en annorlunda upplevelse då mitt nya PB landades på ett något udda sätt. Öringen avslutade nämligen med att rusa mot mig och mellan mina ben vilket ju ställde till det ordentligt kan man säga. Herr Börjesson lyckades dock både plåta dalmasen i den något udda situationen samt hjälpa till med håvningen, som skedde ett par meter bakom min rygg där jag stod orörlig med fluglinan mellan benen. Ibland undrar man….

/Stefan Larsson


Annons

Annons

Annons

Annons

AnnonsAnnons


Annons


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE