Annons

Annons

Annons

En flugbindares förvåning

 

10428650_782401681855317_6973988472622480172_n10403052_801959373232881_5619388581459483403_n

Jag har många gånger frågat mig själv hur jag hamnade här, jag har  bundit flugor i många år, torrt, vått, skum och allt däremellan. Dock så har jag aldrig funnit min plats i bindandet, skapandet av poppers var ett rent misstag. Jag älskade att måla och pilla, jag började airbrusha och  innan jag visste vad som hade hänt så målade jag poppers till mig själv och mina vänner, sedan till vänner utomlands och innan jag visste ordet av det kom min första butiksbeställning, nu skickar jag flugor över halva jorden, poppers som fiskar allt från GT och Sailfish i Sudan och Mexikanska Gulfen till Gäddfiske i min lokala sjö då en granne kom och knackade på för att köpa en. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är förvånad, inom loppet av 6 månader har jag gått  från att måla och binda min första stora predator popper, till att ha sålt över 600 st till över 20 olika länder och startat  mitt lilla hobby företag Apex Flies. Förvåningen är stark, glädjen desto starkare, jag har aldrig sett mig själv som en bra flugbindare, men något verkar jag göra rätt, jag har funnit min plats! Sedan denna fantastiska resa påbörjades så har jag fått många nya vänner, människor som jag sett upp till under årens lopp kan jag nu kalla goda vänner, drömmar som tidigare kändes ouppnåliga är nu besannade och ligger långt bak i kölvattnet och glädjen att få göra någonting jag älskar, även om det är på ”fritiden”, är som att ladda livets batteri varje gång jag binder en fluga.

 

Jag känner mig hedrad att få ha tagit över stafett pinnen efter Herr Hagman, men jag antar att det är för att jag älskar det jag gör och det lyser igenom mitt arbete och jag skulle känna mig ärad om ni ville följa med på en månad av mitt bloggande, en månad full av fiske, poppers, resor, glädje, frustration och ögon stora av förundran

 

Mvh Ilias

 

 

 


Annons

Annons

Annons

Annons

AnnonsAnnons


Annons


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE