Annons

Annons

Annons

Flugbindarhhörnan – vår eviga källa till skam

imageNu har jag varit hemma sjukskriven ett tag, axeln och knät har bråkat, precis det en flugbindare/flugfiskare vill. Och varje dag har jag tittat på min flugbindarhörna med sorg i hjärtat och skam i blicken. Hur kommer det sig att vi som flugbindare, professionella eller inte har en sådan tendens till att grisa ner? Nu när jag äntligen börjar må bättre kan jag äntligen ta tag i de beställningar jag har fått. Lite kul att få påfyllnads beställningar från butik. Märks att folk gillar det jag gör och det känns bra 🙂

Men innan det kan tas tag i så har vi farthindret som heter flugbindarhörnan… jag personligen måste erkänna att jag vart imponerad att jag hade 18 bucktails liggandes på bordet… Bland annat. Men nu efter vad som visade sig vara bara 8 minuters städande så är allt redo, redo för mig att sätta igång, eller ja så fort jag är färdig med skrivandet hör vill säga.

Men hur kommer det sig att vi svinar så? Och att vi drar oss så för att städa rent när det bokstavligt talat bara är några minuters jobb?

vad säger ni?

 

Med vänlig hälsning, Ilias


Annons

Annons

Annons

Annons

AnnonsAnnons


Annons


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE