Annons

Annons

Annons

Gud vilken helg :)

image

Då var denna mässan över 🙂 två dagar av roligheter, galenskaper och nya bekanta. Detta var en extra kul upplevelse då detta vart min första mässa jag vart bjuden till. Mycket gick bra en del gick sämre, men jag lärde mig mycket. Inför nästa mässa kommer jag vara bättre förberedd.

Till exempel:

– Åka 04:40 hemifrån på första mässdagen för man vart för snål för en extra hotellnatt, det kommer inte göras om.

– Inte mata frun på sagda morgon resa alls… Det ska absolut inte göras om

– ta reda på att hotellet har en bubbelpool efter att man checkat ut… Det ska heller inte göras om

-lämna alla snygga förpackningar hemma för jag var för lat för att ta med dem, inte det heller (visade sig att mina förpackade poppers sålde dubbelt så bra som mina oförpackade hahha

-Lyssna mer på frugan

Lärdomar är lärdomar och det kan juh bara gå åt ett håll nu och det är upp!

Men så här i efterhand så handlar det inte om att sälja poppers eller flugor. Ja! det är skönt att gå jämnt ut, eller till och med tjäna lite. Dock är den största vinsten den att jag kom hem med alla nya vänner jag fått, alla gamla vänner jag träffat. Som att bli överraskad av bästaste Sussi Stridh och Frank Gustavsson på mässan, att stå på bryggan och dänga wiggle tail flugor med Niklaus Bauer och tjöta om att dra iväg och fiska. Sitta och smida djävulska planer om olika sorts flugor med min Mastermind och Partner in Crime Martin Jensen. Allt detta var så kul att jag ler varje gång jag tänker på det. Men att träffa alla kunder och tjöta med dem var nog bland det bästa, ett kvitto på att folk gillar det man gör är när de kommer förbi båset för att tjöta lite och köpa en popper till och sen berättar att de redan köpt från mig på nätet! Sånt är kul!

Men mässans absoluta höjdpunkt var när min älskade Molly (även kallad Mrs Apex) bestämde sig för stt ge sig på gäddflugbindandet , första streamers såg OK ut, andra lite bättre, tredje riktigt bra, fjärde såldes , femte med och så rullade det på och helt plötsligt sitter hon fast i det 🙂 så helgen på Suncity predator show var precis så bra som den kunnat vara! Trött, sleten , vill sova men leendet vägrar lämna läpparna!

jag avslutar  detta inlägg med en  sak som Mrs Apex sa och som jag kände var spot on:

”alltså Ilias, jag har aldrig vart så mycket för fiske det vet du, spinnfiskare är spinnfiskare, men när det kommer till fluga så känns det som en stor familj, ett stort brödraskap eller systerskap där alla är vänner du inte lärt känna än! Det är det som drar in mig, det faktum att alla är lyckliga, mår bra och vet precis vart dom har varandra, det är inte läkare, advokater, brevbärare eller betongarbetare, vi är alla flugfiskare och det är det enda som räknas… Nu måste jag verkligen sluta doppa spöt i bak kastet!”

Jay tycker att hon har rätt, vi är flugfiskare svårare än så är det inte 🙂

med vänliga hälsningar Ilias /// Apex Flies


Annons

Annons

Annons

Annons

AnnonsAnnons


Annons


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE