Annons

Annons

Annons

Inget dåligt som inte för nått gott med sig

Jagandes bäcköringar djupt i Sudeten. Foto: Arek Kubale

Jagandes bäcköringar djupt i Sudeten. Foto: Arek Kubale

Då har knät ballat ur, vart sjukskriven en vecka, nu är det förlängt med 2 v till, ohh well massa tid att binda flugor på istället ;). Sen börjar semestern om 2v så rent tekniskt sett så börjar semestern imorn för mig och det är inte fy skam. Lite segt dock, segt att vara lite paj, segt att ha ont och segt att veta att det snart är dags att byte riktning i arbetslivet (hur mycket man än ser fram emot det) hade jag kunnat jobba med flugfiske på heltid på något sätt hade jag gjort det men som vi alla vet sår det ytterst få i vårt land som kan leva på detta. Men jag klagar absolut inte för mitt i väntrummet hos läkaren, mitt i smärtorna och ångesten får jag ett samtal: ”hej jag arrangerar Sun City Predator Show i Karlstad och hade verkligen velat ha med dig där som flugbindare” jag har aldrig blivit erkänd för någonting jag gör eller gjort, därför känns det så konstigt att folk börjar veta vem jag är, vad jag gör och gillar det. Konstig känsla, bra men sjukt konstig tycker personligen att alla andra är mycket bättre än mig och det känns som att jag lurar alla och att jag snart kommer bli påkommen. Men jag gör juh bara det jag gör, varken mer eller mindre, och även om jag spenderar 60% av tiden slita det på ett jobb jag inte känner något för, så spenderas de sista 40% på att leva drömmen, det är få som kan säga att de lever drömmen även om det är på deltid men jag kan, och vare sig det är att binda flugor till fiskare från alla världens hörn eller utforska pyttesmå åar jagandes bäcköring djupt i Sudeten bergen i de västra Karpaterna. Så forsar de 40% över och får allt det dåliga allt det jobbiga och allt det som känns sådär att lysa. Jag har tidigare nämnt att många människor jag sett upp till är nu mina vänner! Synd bara att vi alla är spridda så långa avstånd ifrån varandra, man känner i princip 90% av predator fiskarna i Sverige och ändå har man ingen att fiska med.

 

ja ja när dörrar stängs så öppnas ofta ett fönster, men ibland blåser dom igen en aning 😉

med varmaste hälsningar /// Ilias 🙂

 


Annons

Annons

Annons

Annons

AnnonsAnnons


Annons


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE