Annons

Annons

Annons

Varför kan vi inte styra vädret än?

imageJag bjöd in min gode vän Arek tillika journalist och flugfiske fotograf på lite härligt skandinaviskt aborr och gädd fiske i min hemma sjö här i Stenungsund. Tänkte (lite dumt så här i efterhand) att vädret har vart gött hela augusti så vad kan hända? Tji fick jag, jag bor juh ändå i Sverige, på västkusten. Skulle fiskat igår, men att sitta i flytring viftandes på åskledare medan det blixtrar och dundrar känns väl sådär… Så det blev att binda lite flugor som skall användas till ett personporträtt i Drake Flyfishing Magazine och sen spelade vi på PS4an och drack porter, och spelade det gjorde vi, War Thunder, något kathariskt av att flyga runt i flygplan från andra världskriget och peppra på varandra.

Nu är en ny dag kommen, och utifrån blicken min hund gav mig när jag vaknade så vet jag att det ösregnar… Ni vet den där blicken som säger att:

”jo jag vet att jag ”brukar” vilja ut på en promenad jättemycket vid den här tiden, men jag tror jag hellre bara ligger kvar här och lyssnar på regnet…”

så vad ska man hitta på nu då? Det öser mer än vad det gjorde igår, ingen åska, men sitta i en flytring då gudarna häller hink efter hink med vatten på en är bara självplågeri. Så efter mycket diskuterande med min vän Arek så blir det att fota mina Vision spön, lite mer flugor och sen blir vi nog våra alteregon igen, flygandes igenom himmelen jagandes ett annat byte än det vi hellst hade jagat…

 

Varför har man inte uppfunnit en vädermaskin än?

 

ilias /// Apex Flies

 


Annons

Annons

Annons

Annons

AnnonsAnnons


Annons


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE